BLUEMOOD

DENIM DESIGN & DEVELOPMENT SERVICES

Ontwikkeling van succesvolle denim producten op verantwoorde wijze voor modemerken en fabrikanten.

eenvoudig & efficiënt

werk met een team van experts

transparant

focus op groei

Bluemood biedt als denimspecialist een volledig servicepakket van concept & design tot eindproduct.

Wij vertalen denim trend & innovatie naar een denim product op maat, geheel passend bij het merk. Met focus op duurzaamheid, kleinere order oplages en hoge kwaliteitsstandaarden. Vanuit ons ruime aanbod aan productiepartners zorgen wij voor de beste match met jouw merk.

Bespaar
materiaal,
tijd & geld

Denim is een bijzonder product dat expertise, focus en aandacht nodig heeft. Het is niet nodig om binnen je bedrijf een denimafdeling op te bouwen of gespecialiseerde medewerkers in dienst te nemen. Wij bieden alle services op gebied van denim en geweven product, trend & design, sourcing van stoffen en leveranciers, ontwikkeling van fit & wassing, inkoop, planning, prijsonderhandeling, productieondersteuning en kwaliteitscontrole.

Wij bieden graag onze gespecialiseerde ondersteuning. Stel ons in staat het proces te verkorten en te vereenvoudigen en daarmee materialen, tijd en geld te besparen. Een win-winsituatie voor je bedrijf en onze planeet.

Wat wij doen?

Wij dragen zorg voor jouw product

Bluemood biedt een breed scala aan diensten, gespecialiseerd in denim en denim gerelateerde geweven items. Wij kunnen elk gewenst project aannemen op het moment dat je onze ondersteuning nodig hebt.

Ontwerp & Trend

Denim is de meest complexe en uitdagende categorie in design. De sleutel tot een perfect kledingstuk en een perfecte pasvorm is de ultieme balans tussen stof, wassing, garen en constructie. Wij helpen je om een duidelijk concept te creëren inclusief branding en bieden verschillende mogelijkheden om deze categorie perfect te maken voor je merk. Wij ontwerpen samen met jou en zetten je ideeën om in professionele technische ontwerpen volgens onze vaste opzet van technische bestanden en maatspecificaties.

Inkoop & Onderzoek

Wij helpen modemerken de juiste keuzes te maken door een eenvoudig en transparant proces te creëren. Voordat het seizoen begint, hebben we de beste materialen al verzameld en de must-have fits en wassingen voorbereid voor een gemakkelijke start.

We houden de internationale denimmarkt voortdurend in de gaten om nieuwe technieken, materialen en leveranciers te identificeren. Bezoek onze showroom en laat je inspireren!

Ontwikkeling & Productie

Met onze unieke BlueMood-strategie maken we het gemakkelijk en efficiënt om je denim items te creëren. Wij ontzorgen je in elke stap van het ontwikkelproces. Wij verzorgen de communicatie tussen merk en leverancier van prototype tot productie, waarbij we de planning, prijsstelling en levertijden bewaken. Wij sluiten ons aan bij bedrijven die een positieve verandering willen bewerkstelligen in de mode-industrie, van onze leveranciers van materialen tot onze productiefaciliteiten en wasserijen.

Over
ons

Opgericht in 2019 door productmanager Marjolein Pieck en ontwerper Andrea Reiter, twee denimspecialisten met een lange carrière in de denimindustrie.

Wij hebben onze krachten gebundeld en onze jarenlange ervaring en brede netwerk gecombineerd in één uniek servicesysteem voor elk bedrijf dat denimexpertise nodig heeft.

‘Wij houden ervan om gepassioneerde modemerken en fabrikanten te begeleiden om de juiste en gewenste producten te maken, waarbij wij rekening houden met de huidige behoeften en waarden van de consument.’

Marjolein & Andrea

Jij bent
een modemerk

  • Wil je denim toevoegen aan je collectie, maar weet je niet waar je moet beginnen?
  • Ben je op zoek naar de juiste leverancier?
  • Ben je op zoek naar de juiste materialen en duurzame oplossingen?
  • Wil je beginnen met kleine orderoplages?
  • Heb je ondersteuning nodig om de hoogste kwaliteit te garanderen?
  • Wil je ontzorgd worden en de denimontwikkeling overlaten aan specialisten?

Jij bent
een fabrikant

  • Heb je ondersteuning nodig om trendy showroomartikelen te creëren en daarmee nieuwe klanten aan te trekken of bestaande klanten beter te faciliteren?
  • Ben je een denimfabrikant die premiumproducten in een kleiner volume aanbiedt?

Connect

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen. Het is ons doel om je verwachtingen te overtreffen! Voor algemene informatie kan je een e-mail sturen naar: info@bluemood.nl

Volg ons op:

Marjolein Pieck

Product & Buying manager
marjolein@bluemood.nl

Andrea Reiter

Designer & Trend analyst
andrea@bluemood.nl

Contact

Connect

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen. Het is ons doel om je verwachtingen te overtreffen! Voor algemene informatie kan je een e-mail sturen naar: info@bluemood.nl

Volg ons op:

Andrea Reiter

Designer & Trend analyst
andrea@bluemood.nl

Marjolein Pieck

Product & Buying manager
marjolein@bluemood.nl

Contact